Één van de populairste merken voor een wifi versterker is TP-Link. Dit merk is de laatste jaren in kwaliteit enorm gegroeid door de introductie hun Deco systeem. De TP-Link wifi versterkers behoren tot de top 3 beste merken en zijn dan ook erg populair in de zakelijke markt maar ook in huis zijn veel TP-Link wifi versterkers aanwezig.

Een snel, volledig dekkend bedraad of draadloos netwerk bereik je eenvoudig met de TL-Link producten. Je kunt daarbij denken aan de beste wifi versterkers, Multiroom en Mesh wifi, Access points en Powerline adapters.

De beste TP-Link wifi versterkers van 2022

Het versterken van een wifi signaal zorgt voor een grotere dekking. Je kunt hierdoor in elke hoek van de woning, maar ook op kantoor, probleemloos streamen zonder hapering of vastlopende buffers. De beste TP-Link wifi versterkers van 2022 hebben wij getest op basis van reviews, kwaliteit, snelheid, dekking en populariteit. Deze worden weergegeven in een handig overzicht. Zo zie je direct wat de beste TP-Link wifi versterkers van 2022 zijn.

Het assortiment van TP-Link is voorzien in alle wifi en netwerk oplossingen. Deze zijn allemaal getest en per categorie hieronder weergegeven. Zo kun je de top 3 beste bekijken van:

  • Wifi versterkers
  • Multiroom en Mesh wifi
  • Access Points
  • Powerline adapters

Populairste TP-Link wifi versterkers van 2022:

De release van nieuwe producten gaat in de internet branche erg snel. Bijna maandelijks komen er nieuwe modellen of zijn deze voorzien van een update met de nieuwste updates waardoor ze sneller, veiliger en een groter bereik hebben. De populairste TP-Link wifi versterkers van 2022 zie je in de onderstaande top 3. De nieuwste wifi versterkers zijn getest en beoordeeld. De beste daarvan kun je terugzien in deze top 3.

TP-Link RE650 - wifi versterker - 2600 Mbps

TP-Link RE650 - wifi versterker - 2600 Mbps

De RE650 levert gecombineerde draadloze snelheden van 2600 Mbps, waarvan 867Mbps op de 2,4Ghz frequentieband en 1734 op de 5Ghz band. De krachtige dual-core processor zorgt voor maximale prestaties, waardoor je tegelijk meerdere apparaten in huis voorziet van een krachtig wifi signaal.


op bol.com

TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps

TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps

De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband. De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken.


op bol.com

TP-Link RE450 - wifi versterker - 1750 Mbps

TP-Link RE450 - wifi versterker - 1750 Mbps

De Deco X60 is een multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking, snelheid en capaciteit. Dankzij de WIFI 6 technologie, is je wifi systeem in staat om dataverkeer efficiënter te verwerken. Vergroot de wifi dekking op elk moment door eenvoudig meer Deco's toe te voegen.


op bol.com

Best geteste TP-Link Multiroom en Mesh wifi versterkers

De Multiroom en Mesh wifi van TP-Link zorgt voor een groot netwerk met slechts één SSID, ook wel netwerk of wifi naam genoemd. Schakelen tussen netwerken is daarbij verleden tijd. De best geteste TP-Link Multiroom en Mesh wifi versterkers van 2022 zijn voorzien van de hoogste scores en beste reviews. Deze zie je dan ook terug in de top 3 best geteste TP-Link Multiroom en Mesh Wifi versterkers van 2022.

De TP-Link Mesh wifi netwerken zijn onderling met elkaar verbonden. De satellieten maken een groot web van connecties waardoor er één groot krachtig netwerk ontstaat. Hierbij worden de hoogste snelheden gehaald en ben je automatisch verbonden met het sterkste signaal dat op dat moment beschikbaar is. Het Multiroom systeem zorgt voor de verbinding met de satellieten waardoor je altijd verbonden bent met dezelfde netwerknaam.

De best geteste TP-Link Multiroom wifi en Mesh wifi hebben de hoogste snelheid en het grootste bereik. Daarbij is ook het nieuwste Wifi 6 beschikbaar. Het installeren van de beste Multiroom en Mesh wifi is tevens een fluitje van een cent. Met de handige app gaat het installeren grotendeels automatisch en is het binnen enkele minuten al werkend. In de top 3 zie je de best geteste TP-Link Multiroom wifi systemen met Mesh technologie terug.

TP-LINK Deco M9 Plus - Multiroom wifi systeem

TP-LINK Deco M9 Plus - Multiroom wifi systeem

Het multiroom wifi systeem bestaat uit drie losse stations die allen met elkaar communiceren middels wifi mesh technologie, waardoor je hele woning binnen een paar minuten wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. De totale snelheid is 2300 Mbps. Het systeem is compatibel met Smart Home.


op bol.com

TP-Link Deco X60 - Multiroom wifi systeem - AX - WIFI 6

TP-Link Deco X60 - AX - WIFI 6 systeem

De Deco X60 is een Multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking, snelheid en capaciteit. Dankzij de WIFI 6 technologie, is je wifi systeem in staat om dataverkeer efficiënter te verwerken. Vergroot de wifi dekking op elk moment door eenvoudig meer Deco's toe te voegen.


op bol.com

TP-Link Deco E4 - Multiroom Wifi - Triple Pack

TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi Systeem

De Deco M4 is een Multiroom wifi systeem bestaande uit een basis station en losse satellieten. Deze allen met elkaar middels wifi mesh technologie, waardoor je hele woning wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Dit systeem geeft een complete dekking voor het hele huis, het kent geen haperingen en heeft geen verlies van snelheid.


op bol.com

De beste TP-Link Powerline adapters 2022

TP-Link heeft verschillende Powerline adapters waarmee je eenvoudig een bedrade verbinding tussen twee of meerdere punten kunt maken. De beste Powerline adapters van 2022 doen dit met een hoge snelheid en zonder storing. De TP-Link Powerline adapters maken gebruik van het lichtnet om met elkaar verbinding te maken. Hierdoor kun je door het hele huis eenvoudig een verbinding opzetten.

De TP-Link Powerline adapters zijn er ook met een wifi mogelijkheid. Hierdoor creëer je eenvoudig een draadloos netwerk zonder snelheidsverlies wat met een reguliere wifi versterker wel kan plaatsvinden. De producten zijn getest op kwaliteit, prijs, snelheid, populariteit, storingsgevoeligheid en dekkingsgebied. De best geteste TP-Link powerline adapters van 2022 kun je in de onderstaande top 3 bekijken.

TP-Link TL-WPA8631 KIT - AV1300 Gigabit Powerline Wifi Kit

Steek de TL-PA8010P in de muur en sluit hem aan op de router. Sluit vervolgens de TL-WPA8631P aan op een willekeurig gewenst stopcontact. Dat is het. U bent klaar! Met de nieuwste Mesh technologie werkt de kit samen met uw bestaande router om een ​​één Mesh-netwerk te vormen. Hierdoor hoeft u niet te wisselen van netwerknaam en kunt u genieten van naadloze streaming met een hoge snelheid.


op bol.com

TP-Link TL-WPA4220T KIT - Wifi Powerline

TP-Link TL-WPA4220T KIT - Wifi Powerline

De TL-WPA4220T is een wifi Powerline kit bestaande uit drie adapters die je internetverbinding naar elke ruimte in huis brengt via het elektrische leidingennet in je woning. Met de Powerline adapters van TP-Link zet je binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk op. Steek de stekker erin en klaar. Dankzij de HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220T je een stabiele en snelle datatransmissie tot 600 Mbps over een leiding lengte tot 300 meter.


op bol.com

TP-Link TL-PA4022P KIT - Powerline adapter

De TL-PA4022PKIT is een uitstekende keus wanneer je eenvoudig een netwerkverbinding wilt creëren zonder kabels te hoeven trekken. De maximale snelheid via het lichtnet is 600Mbps. De set beschikt niet over een extra wifi verbinding. Dankzij de handige pass through raak je geen stopcontact kwijt.


op bol.com

Populairste en best geteste TP-Link Access points

Met een TP-Link Access point maak je een draadloos netwerk met behulp van een internetkabel. Je sluit de TP-Link Access point aan op je netwerk en maakt hiermee verbinding. De populairste en best geteste TP-Link Access points van 2022 zie je in de top 3 hieronder.

De nieuwste Access points zorgen voor de hoogste snelheid en het grootste bereik. Daarbij is Wifi 6 de nieuwe standaard geworden. Hiermee kunnen niet alleen zeer hoge snelheden worden gehaald, de dekking is ook groter en krachtiger geworden. De Access points zijn er in verschillende uitvoeringen. De populairste en beste geteste zijn voorzien van Multiroom en Mesh technologie. In de onderstaande top 3 zie je welke TP-Link Access points als beste zijn getest.

TP-LINK EAP245

TP-LINK EAP245

De EAP245 is een draadloos dual-band gigabit access point die plafond monteerbaar is. Het biedt gelijktijdig 450 Mbps op 2.4 GHz en 1300 Mbps op 5 GHz aan. Totaal heeft de EAP 245 Access point een snelheid van 1750 Mbps. Voeding door middel van PoE is mogelijk. Dit maakt de installatie erg eenvoudig.


op bol.com

TP-LINK Deco M9 Plus - Multiroom wifi systeem

TP-LINK Deco M9 Plus - Access point systeem

De Deco M9 kan eenvoudig worden ingesteld als Access point en bestaat uit drie losse stations die allen met elkaar communiceren middels wifi mesh technologie. Hierdoor is de hele woning binnen een paar minuten wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. De totale snelheid is 2300 Mbps. Het systeem is ook compatibel met Smart Home.


op bol.com

TP-Link Deco X60 - Multiroom wifi systeem - AX - WIFI 6

TP-Link Deco X60 - WIFI 6 Access point

De Deco X60 is een multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit TP-Link mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking, snelheid en capaciteit. Dankzij de WIFI 6 technologie, is je wifisysteem in staat om dataverkeer efficiënter te verwerken. Vergroot de wifi dekking op elk moment door eenvoudig meer Deco's toe te voegen.


op bol.com

Naast TP-Link behoren deze merken ook tot het topsegment: