De Netgear wifi versterkers zijn zeer populair en worden als één van de beste merken beoordeeld als het gaat om netwerktoepassingen. De wifi versterkers van Netgear zijn snel, betrouwbaar en voldoen aan onze strenge test eisen. Voor een bedraad of draadloos netwerk zijn er diverse mogelijkheden. Op deze pagina kun je de verschillende producten van Netgear bekijken die als beste zijn getest. Het gaat dan om de beste wifi versterkers, Multiroom en Mesh wifi, Access points en Powerline adapters.

De beste Netgear wifi versterkers van 2022

Wat maakt een wifi versterker nu de beste en welke Netgear wifi versterkers zijn dit? Om dat te kunnen beoordelen zijn uitvoerige tests gedaan en is er gekeken naar de beoordelingen. De Netgear producten zijn er voor zowel thuis gebruik als voor het zakelijke gebruik. De beste Netgear wifi versterkers kun je hieronder bekijken. Qua capaciteit en snelheid scoren de producten zeer hoge scores.

Deze hoge scores zorgen dat het merk beter uit de test komt dan andere bekende merken. Omdat het merk verschillende soorten producten heeft kun je in de onderstaande top 3 de beste producten vinden van de:

  • Wifi versterkers
  • Multiroom en Mesh wifi
  • Access Points
  • Powerline adapters

Best geteste Netgear wifi versterkers 2022:

Wanneer je wifi niet voldoende is en je regelmatig merkt dat een verbinding wegvalt of lang moet laden, is het tijd voor een wifi versterker. Netgear heeft hier verschillende oplossingen voor. Dit kan met een eenvoudige wifi verterker maar ook met een Multiroom of Mesh wifi systeem. Hieronder kun je de top 3 populairste en best geteste Netgear wifi versterkers van 2022 bekijken. De lijst wordt zeer frequent geüpdatet zodat de nieuwste en beste wifi versterkers worden weergegeven. Klik op één van de producten voor meer informatie en specificaties over snelheid, dekkingsbereik en beoordelingen.

Netgear EX8000 - Wifi versterker - 3000 Mbps

Netgear EX8000 - Wifi versterker - 3000 Mbps

De EX8000 wifi range extender vergroot het bereik van je bestaande netwerk en breid het Wifi bereik uit naar moeilijk bereikbare plekken in uw huis. Denk hierbij aan je garage of tuin. Deze AC Range extender levert tri-band (op de 2,4 GHz & 2x5 GHz wifi-banden) snelheden tot 3000 Mbps. Dankzij de Mesh technologie heb je één netwerknaam voor je hele huis.


op bol.com

Netgear EX7700 - Wifi versterker - 2300 Mbps

Netgear EX7700 - Wifi versterker - 2300 Mbps

De Nighthawk EX7700 is een tri-band wifi versterker, waarmee je het bereik van je bestaande netwerk vergroot. De EX7700 haalt gecombineerde draadloze snelheden tot 2200 Mbps. De Mesh wifi versterker creëert een naadloos netwerk door je hele huis met dezelfde wifi-netwerknaam (SSID) als uw router.


op bol.com

Netgear Nighthawk EX7300 - wifi versterker - 2300 Mbps

Netgear Nighthawk EX7300 - wifi versterker - 2300 Mbps

De Nighthawk Mesh Extender creëert een naadloos netwerk door je hele huis met dezelfde wifi-netwerknaam (SSID) als uw router. Deze range extender haalt gecombineerde draadloze snelheden tot 2200 Mbps. Dit maakt deze range extender ideaal voor HD-streaming en online gaming.


op bol.com

Best geteste Netgear Multiroom en Mesh wifi versterkers

Een Netgear Multiroom systeem maakt een groot wifi netwerk met één SSID. Je hoeft hierdoor niet zelf te switchen tussen verschillende wifi netwerken waardoor je verbinding niet wegvalt. Je blijft probleemloos verbonden met het razendsnelle Multiroom en Mesh wifi systeem. Multiroom en Mesh wifi lijken erg op elkaar. Mesh satellieten zijn onderling ook met elkaar verbonden en creëert daardoor een nog stabieler wifi netwerk doordat ze elkaar kunnen aanvullen. Beide zijn uitgebreid getest en beoordeeld.

Wat maakt nu dat je behoort tot de best geteste Netgear Multiroom en Mesh wifi versterkers? De systemen worden getest op kwaliteit, snelheid, prijs, dekkingsbereik, veiligheid, uitbreidingsmogelijkheden en de populariteit. Dit samen vormt het resultaat van de test. De beste geteste Netgear Multiroom en Mesh wifi versterkers kun je in de top 3 bekijken.

Netgear Orbi RBK53 - Multiroom Wifi

Netgear Orbi RBK53 - Multiroom Wifi

De Multiroom Wifi oplossing zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwerk. De RBK53 bestaat uit één Orbi-router en twee satellieten, deze combinatie is ideaal voor een huis met 3 verdiepingen. Orbi is een Tri-band netwerkoplossing. Hierdoor beschikt dit systeem over 3 aparte wifi-banden (één 2,4 GHz en twee 5 GHz). De RBK53 haalt een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps.


op bol.com

Netgear Orbi RBK852 - Multiroom Wifi - 2 pack

Netgear Orbi RBK852 Wifi 6 - 2 pack

De set-up van Orbi bestaat uit een basisstation gecombineerd met één satellietstekker die draadloos met elkaar in verbinding staan. Over kabels trekken hoef je je dus geen zorgen te maken. De RBK852 haalt een snelheid van 1200mbps op de 2.4 GHz band en 4800 Mbps op de 5 GHz band. Geschikt voor wifi 6!


op bol.com

Netgear Orbi RBK23 Micro - Multiroom Wifi Systeem - Router + 2 satellieten

Netgear Orbi RBK23 Micro - 3 pack

Met Orbi heeft Netgear een ware alles-in-één netwerkoplossing gecreëerd die een stabiel netwerk opzet zonder haperingen of verlies van snelheid. De Multiroom Wifi oplossing zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwerk. Orbi is een Tri-band netwerkoplossing, wat betekent dat het gebruik maakt van 3 aparte wifi-banden (een 2,4 GHz en twee 5 GHz). De RBK23 haalt een gecombineerde snelheid van 2167 Mbps.


op bol.com

De beste Netgear Powerline adapters 2022

Het is erg eenvoudig om van punt A naar punt B een netwerkverbinding te maken door gebruik te maken van een Powerline adapter. De verschil in snelheid kan groot zijn. Alleen de beste Netgear Powerline Adapters kun je daarom bekijken in de onderstaande top 2. Met de beste Netgear Powerline is het trekken van een internetkabel (UTP) niet meer nodig. Dit kan hoge kosten schelen. De Netgear Powerline adapters maken gebruik van het lichtnet om de data naar elkaar te versturen en zijn daardoor erg populair bij particulieren en zakelijke toepassingen. In de onderstaande top 2 zie je de beste Netgear Powerline adapters van 2022.

Netgear PL1000 - Powerline zonder wifi - 2 Stuks

De PL1000 maakt van je elektriciteitsnet in huis een supersnel netwerk. Met twee AV1000 adapters en de mogelijkheid om tot 16 adapters tegelijk te gebruiken kun je in je hele huis, in iedere kamer snel internet aanleggen in slechts een paar seconden. Haalt hoge Powerline snelheden tot 1000 Mbps.


op bol.com

Netgear PLP1200 - Powerline - 2 Stuks

Netgear PLP1200 - Powerline - 2 Stuks

Met een snelheid van 1200Mbps en Beamforming is de Powerline 1200 ideaal voor het aansluiten van Smart TV's, streaming-spelers en gameconsoles. Daarnaast levert het extra stopcontact stroom voor extra apparaten. De PLP1200 gebruikt uw bestaande elektrische bedrading om uw internettoegang uit te breiden naar elke kamer in uw huis. U hoeft alleen de Powerline 1200 in een stopcontact te pluggen en vervolgens sluit je een nieuwe netwerkverbinding.


op bol.com

Populairste en best geteste Netgear Access points

Het maken van een draadloos netwerk hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak gebruik van de populairste en best geteste Netgear Access points en je hebt binnen enkele minuten een draadloos netwerk in de lucht. Access points zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er eenvoudige uitvoeringen die een eigen netwerk naam aanhouden, maar er zijn ook geavanceerdere versies die één netwerk aanhouden (zoals bij Multiroom en Mesh).

De beste Netgear Access points van 2022 worden beoordeeld op prijs, kwaliteit, snelheid en bereik. De beste daarvan kun je in de onderstaande top 3 bekijken. Zoek je een nieuwe Access point en wil je de beste en populairste? Bekijk dan de 3 best geteste Netgear Access points van 2022.

Netgear WAC104 - Netwerk Accesspoint

Netgear WAC104 - Netwerk Accesspoint

Haal de maximale snelheid uit je apparaten en upgrade je draadloze netwerk naar Wireless AC met de WAC104. Verbind het access point met je netwerk en creëer een wifi-hotspot voor je laptop, smartphone en andere draadloze apparaten. Zonder verlies van snelheid! De Access Point haalt snelheden tot 1200 Mbps. Daarnaast kun je er ook drie andere apparaten bedraad op aansluiten .


op bol.com

Netgear Orbi RBK53 - Multiroom Wifi

Netgear Orbi RBK53 - Access point

De Orbi RKB53 is een eenvoudig in te stellen Access point en zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwerk. De RBK53 bestaat uit één Orbi-router en twee satellieten, deze combinatie is ideaal voor een huis met 3 verdiepingen. Stel de Orbi router in als Access Point en het neemt al je bestaande instellingen automatisch over. De RBK53 haalt een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps.


op bol.com

Netgear Orbi RBK23 Micro - Multiroom Wifi Systeem - Router + 2 satellieten

Netgear Orbi RBK23 Micro - Access point

Met Orbi heeft Netgear een ware alles-in-één netwerkoplossing gecreëerd die een stabiel netwerk opzet zonder haperingen of verlies van snelheid. De Acces point modus zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwerk dat ook blijft werken met je moden van KPN of Ziggo. De RBK23 haalt een gecombineerde snelheid van 2167 Mbps.


op bol.com

Deze merken behoren ook tot het topsegment: