De wifi versterkers van Linksys zijn erg populair en worden als één van de beste wifi versterkers getest. Zowel in een woning maar ook op kantoor zorgt Linksys voor een stabiel, storingsvrij en snel netwerk. Zowel bedraad als draadloos. De netwerk producten van Linksys bestaan uit verschillende categorieën namelijk wifi versterkers, Multiroom wifi en Mesh wifi.

De beste Linksys wifi versterkers van 2022

De verschillende producten van Linksys zijn getest en zijn voorzien van vele beoordelingen. Op basis daarvan kunnen de beste Linksys wifi versterkers van 2022 worden geselecteerd. De producten van Linksys zijn er voor de basis verbindingen maar ook de geavanceerde en complexe verbindingen kan Linksys prima verzorgen.

Omdat Linksys vele netwerk en wifi apparatuur heeft, kun je de top 3 bekijken van de onderstaande categorieën namelijk:

  • Wifi versterkers
  • Multiroom wifi en
  • Mesh wifi

Populairste Linksys wifi versterkers van 2022:

De eenvoudigste manier om je wifi bereik te vergroten is door gebruik te maken van een Linksys wifi versterker. Het wifi signaal wordt versterkt en heeft, afhankelijk van de uitvoering, dezelfde wifi naam (SSID) of zendt een eigen SSID uit. Hieronder kun je de top 3 wifi versterkers van 2022 bekijken. De lijst is voorzien van de populairste Linksys wifi versterkers met de beste test resultaten uit 2022.

Linksys RE6500 - Wifi versterker - 1200 Mbps

Linksys RE6500 - Wifi versterker - 1200 Mbps

De RE6500 is een dual-band wifi versterker waarmee in een paar minuten een snel en stabiel netwerk wordt opgezet. Met deze versterker kunnen gecombineerde draadloze snelheden tot 1200 Mbps worden gehaald. De RE6500 optimaliseert het gelijktijdige gebruik van beide banden voor een razendsnelle gegevensoverdracht en ononderbroken streamen en gamen. De RE6500 maakt gebruik van Beamforming-technologie om Wi-Fi-signalen gericht te versturen naar je mobiele apparaten en de signaalsterkte en de dekking te vergroten.


op bol.com

Linksys RE6700 - Wifi versterker - 1200 Mbps

Linksys RE6700 - Wifi versterker - 1200 Mbps

De RE6700 AC1200 Dual-Band wifi versterker is een van de nieuwste versterkers van Linksys die werkt op 2,4 GHz en 5 GHz frequenties. Het installeren van de RE6700 is erg eenvoudig waarbij het u zal begeleiden voor een optimale draadloze verbinding. De totale wifi snelheid is 1200 Mbps.


op bol.com

LINKSYS VELOP PLUG-IN WHW0101P AC1300 1P

Linksys Velop Plug-in WHW0101P AC1300

De WHW0101P is een range extender die maximale snelheden kan halen van wel 1300 Mbps. De wifi versterker werkt met een dual band signaal van 2.4 ghz en 5 ghz. Vergroot eenvoudig je wifi netwerk met deze versterker.


op bol.com

Best geteste Linksys Multiroom en Mesh wifi versterkers

Met een Linksys Multiroom systeem creeer je een groot wifi netwerk met één SSID. Je bent hierdoor door de gehele woning, of kantoor, verbonden tot hetzelfde netwerk. De Linksys Multiroom en Mesh wifi versterkers zorgen voor een stabiel en razendsnel netwerk. Je zult geen onderbrekingen hebben tijdens het streamen of beeldbellen. De beste Multiroom en Mesh wifi versterkers zijn voorzien van de beste testresultaten en de hoogste scores in de reviews. Ook gebruiksgemak spelen hierbij een rol. De installatie van de beste Multiroom wifi systemen en Mesh wifi versterkers is vaak en fluitje van een cent en binnen enkele minuten gedaan. Bekijk hieronder de top 3 Linksys Multiroom en Mesh wifi systemen met de hoogste populariteit en beste beoordelingen.

Linksys Velop Tri Band - Multiroom Wifi Systeem

Linksys Velop Tri Band - Multiroom Wifi Systeem

Met een gecombineerde snelheid van 3000Mbps biedt deze Multiroom wifi versterker een stabiele verbinding voor alle verbonden apparaten. Zo kan je naadloos streamen, gamen en downloaden zonder haperingen. De modernste versleutelingsstandaarden garanderen de veiligheid van de privacy in het gehele Wifi netwerk.


op bol.com

Linksys Velop dual band - Multiroom Mesh wifi - Triple Pack

De Velop dual band is een snel en betrouwbaar Multiroom wifi systeem met een maximale snelheid van 1200 Mbps. Het is eenvoudig te installeren, past in elk interieur en brengt binnen enkele minuten Multiroom wifi met volledige signaalsterkte in huis. De satellieten communiceren door Mesh onderling met elkaar waardoor je één groot netwerk hebt met één netwerknaam en apparaten automatisch verbonden worden met sterkste wifi punt.


op bol.com

Linksys VELOP AX5300 - Multiroom Wifi 6

Linksys Velop AX5300 - Multiroom Wifi 6

Het MX10600 Velop Multiroom Mesh Wifi 6 systeem (AX) biedt optimale Wifi met hogere snelheden, grotere dekking en meer capaciteit dan de andere modellen. Dit Mesh Wifi systeem combineert het Mesh technologie met Wifi 6 ten behoeve van gigabit snelheden tot wel 5300 Mbps in elke hoek van jouw woning én in de tuin.


op bol.com

Populairste en best geteste Linksys Access points

Een Access point sluit je aan op een bedraad netwerk om een draadloos netwerk te creëren. De beste Linksys Access points kun je herkennen aan de hoge betrouwbaarheid, groot bereik en de razendsnelle snelheid. De nieuwste zijn geschikt voor het ultrasnelle Wifi 6 waardoor je met veel apparaten online kunt zijn zonder hapering. De best geteste Access points zijn er als standalone netwerk, maar ook het geavanceerde Multiroom of Mesh is mogelijk. Hierdoor heb je een krachtig en snel netwerk waarbij storing of het wegvallen van de verbinding tot het verleden behoort. Op dit moment zijn er geen losse Access points. Linksys maakt gebruik van de Multiroom en Mesh routers die je eenvoudig kun instellen als Access point. In de bovenstaande top 3 zie je de beste Access points van Linksys.

Deze merken behoren ook tot het topsegment: